Talneťácký sraz (19. - 21. listopadu 2010)

22.10.2010 21:45

Co?

Skvělá víkendová neoficiální akce určená pro Talneťáky (minulé, stávající i budoucí) a jejich známé - všichni jsou zváni. Šance se znovu vidět, pokecat, zahrát si, něco se přiučit, zafilosofovat si atd.

Kdy a kde?

19. - 21. 11. 2010 /od pátku odpoledne do neděle/
50°14'29.139"N, 14°18'1.038"E (Skautský dům Bára v Kralupech nad Vltavou)
(můžeš přijet i jenom na část, i když bychom tě radši viděli na celém srazu - jestli nepřijedeš na celý sraz, tak to napiš do přihlášky)

Za kolik?

+ platba za ubytování (a energie a možná za předem připravené věci) do 200,- Kč
+ musíš si zaplatit cestu (tam i zpět)
+ jídlo (v Kralupech je velké množství obchodů, takže případně bude ještě nějaký čas na dokoupení na místě) (a když někdo bude mít zájem vařit, tak kuchyňka v Báře je)

Jaký bude program?

To záleží na každém, kdo přijede, na počtu lidí, co přijede, na tom, co napíšete do přihlášky, taky možná bude nějaké překvapení. V plánu je určitě minimálně nějaká diskuzní nebo improvizační hra. Jinak určitě bude čas na povídání s kamarády, společenské hry. Na co bude málo času - spánek (ten si můžete užít doma ;) ).

V rámci srazu budou mít také setkání účastníci kurzu NFT, takže asi v sobotu dopoledne budou mít prezentace, ale kdo nebude chtít poslouchat fyziku, tak klidně bude moct dělat, co jen bude chtít.

Jak se zúčastnit?

Stačilo vyplnit přihlášku a přijet...

Co s sebou?

    - něco jako spacák
    - přezůvky
    - plán stavby
    - nářadí
    - baterku, která dobře svítí
    - dobrou náladu

Poznámky tak obecně

Pokud by nastala nějaká nenadálá změna, tak napíšu přihlášeným mail. V týdnu před srazem pošlu ještě podrobnější údaje ohledně času příjezdu atd.

Místo je vybrané tak, že tam vedou dobré spoje - každou půlhodinu ve všední den jede z Prahy do Kralup vlak. Ze stejného důvodu doporučuji dopravu vlakem - je tam relativně osvědčená, cestu na nádraží známe. Lidi se slabým orientačním smyslem můžeme vyzvednout.

Pokud se budete chtít domluvit na společném příjezdu, tak můžete použít fórum níže. A bojím se, že když už nefunguje TalnetSpace, tak nemůžu nikam veřejně dávat seznam účastníků...

Zpět

Diskusní téma: Talneťácký sraz (19. - 21. listopadu 2010)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

  počítadlo.abz.cz

Vyhledávání

© 2008-2012 Karel Kolář